VACATURE | Ben jij onze nieuwe fondsenwerver & projectontwikkelaar? Reageer dan op de functie van adviseur Project & Strategie bij CNV Jongeren (32-36 uur)

CNV Jongeren zoekt per direct een adviseur Project & Strategie (fondsenwerver/projectontwikkelaar) die zorgt voor de ontwikkeling, vernieuwing en monitoring van bestaande en nieuwe projecten. Onze projecten dragen bij aan een betere positie van jonge mensen in het onderwijs en op de arbeidsmarkt. Je signaleert wat er speelt in de leefwereld van jongeren en maatschappelijke partners, en bent onze matchmaker met fondsen, gemeenten en het bedrijfsleven. Ben jij een gedreven adviseur die subsidies/financiën voor onze projecten werft? En schrijf jij daarnaast graag mee aan ambitieuze, vernieuwende projectplannen? Dan ben jij de collega die we zoeken.

Je kunt tot uiterlijk 8 oktober 2023 reageren op deze functie.

Wat ga je doen?

Je hebt goede voelsprieten voor wat er speelt in de leefwereld van scholieren, studenten, stagiairs en  jonge werknemers. Samen met de projectleiders ben je hierdoor in staat om nieuwe projecten te ontwikkelen, die inspelen op de behoeften van jongeren en young-professionals op de arbeidsmarkt, en aansluiten bij de doelstellingen van fondsen, gemeenten en bedrijven. Je innovatieve ideeën, goede schrijfvaardigheden en nauwkeurigheid zet je om in aantrekkelijke projectplannen en financieringsaanvragen, zodat CNV Jongeren zoveel mogelijk impact kan maken én haar financiële doelstellingen behaalt. Je vindt het leuk om jouw kennis en expertise met collega’s te delen en hen te adviseren waar nodig. Naast het begeleiden en beheren van lopende aanvragen en vaste partnerships, ga je actief opzoek naar nieuwe fondsen en match je deze met behoeften vanuit de organisatie.

Als adviseur Project & Strategie help je ook projectleiders bij de monitoring van lopende projecten, door middel van de Theory of Change. Daarnaast kan je vanuit jouw unieke positie de strategische lijnen voor de organisatie overzien en ben je een sparring partner op inhoudelijk en financieel vlak voor het dagelijks bestuur.

Dit ben jij:

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur met minimaal een jaar aantoonbare werkervaring in projectontwikkeling en fondsenwerving (bijvoorbeeld subsidies).
 • Je vertaalt maatschappelijke vraagstukken of abstracte ideeën in concrete projectvoorstellen en -begrotingen. Je ziet snel kansen en weet die te benutten door financiering te realiseren, om onze ambities waar te maken.
 • Je denkt niet graag in standaardoplossingen, maar zet jouw creativiteit, politieke antenne en maatschappelijke drive in om vernieuwende projecten te ontwikkelen die aansluiten bij de tijdsgeest en leefwereld van jongeren.
 • Je bezit overtuigingskracht, bent initiatiefrijk en brengt jouw enthousiasme met gemak over op je omgeving. Je onderhoudt een netwerk met partners, subsidieverstrekkers en fondsen, en draagt de missie, visie en resultaten van CNV Jongeren uit.
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels, en weet hoe je verschillende stakeholders aan kunt spreken.

Wat wij jou kunnen bieden:

 • Een uitdagende functie voor de duur van één jaar, met proeftijd van een maand en uitzicht op verlenging bij goed functioneren;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, en een salaris in schaal 9 van cao Sociaal Werk (€ 3.226 – 4.756), ingeschaald op basis van het aantal jaren relevante werkervaring. Inschaling in een aanloopschaal behoort ook tot de mogelijkheden.
 • Een NS Business Card, en een laptop en smartphone;
 • Een jong, ambitieus en informeel team met 18 enthousiaste collega’s;
 • Een stimulerende werkomgeving, waarin ruimte is voor jouw ontwikkeling en je écht het verschil kan maken voor jonge mensen op de arbeidsmarkt;
 • Een prettige werkplek direct naast treinstation Utrecht Overvecht.

Wie zijn wij?

Wij zijn er voor de dromers, denkers en doeners. Voor alle jonge mensen die hun best willen doen om zich optimaal te ontwikkelen en hun beste bijdrage willen leveren aan onze maatschappij.

CNV Jongeren is een onafhankelijke vakbond, die bestaat uit een vereniging en projectenorganisatie; voor en door jonge werknemers in Nederland. We zijn er voor de bijbaners, stagiairs, vakantiewerkers, studenten, net-afgestudeerden, starters en young-professionals. Samen komen we op voor jouw belangen op de arbeidsmarkt, woningmarkt, in het onderwijs en voor je pensioen. Daarnaast hebben we speciale aandacht voor jonge mensen met een kwetsbare positie.

Ben jij onze match? Zo solliciteer je!

Stuur je motivatie en cv zo snel mogelijk, maar uiterlijk 8 oktober 2023, naar secretarieel medewerker Heleen de Haan via  h.dehaan@cnvjongeren.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met CNV Jongeren-directeur Eefje Smeulders. Dat kan per e-mail (e.smeulders@cnvjongeren.nl) of door te bellen naar 06-28866593. We horen graag van je!

CNV Jongeren (h)erkent het belang van een diverse en inclusieve werkvloer; waar je geboren bent, hoe je je identificeert en van wie je houdt maakt ons niet uit. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil wil maken voor jongeren.