word lid en geef je mening

Wij zijn er voor de dromers, denkers en doeners. Voor alle jonge mensen die hun best willen doen om zich optimaal te ontwikkelen en hun beste bijdrage willen leveren aan onze maatschappij. Wat wij willen? Een gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving waarin alle jonge mensen de kans hebben om te studeren, werken en wonen. En omdat je tussen je 13e en 30e veel keuzes moet maken die van grote invloed zijn op je leven zijn we er voor je. We geven jou persoonlijk informatie, advies en ondersteuning als jij dat nodig hebt. En ook niet onbelangrijk: als jongerenvakbond komen we op voor jouw belangen in Den Haag, zodat ook de politiek niet om onze generatie heen kan.

Dus, wat zijn de voordelen?

Met jouw lidmaatschap:

Komen we op voor jouw belangen in de politiek, zodat de behoeften van jongeren overal worden meegenomen en actief op de agenda worden gezet.

Helpen we je als je een vraag hebt over bijvoorbeeld: je contract, salaris, vakantiedagen, toeslag of als het even tegenzit. Je kunt bij ons ook een melding maken over je werkgever!

Heb je invloed op afspraken over salaris, werk en vrije dagen bij cao-onderhandelingen, zodat jouw arbeidsvoorwaarden aansluiten bij wat jij nodig hebt. Dit geldt ook voor het sociaal plan!

Krijg je hulp bij juridische problemen (werk en privé, vergelijkbaar met een rechtsbijstandsverzekering).

Krijg je gratis loopbaanbegeleiding, hulp bij belastingaangifte en advies.

Sluit je bij ons aan en kom op voor onze generatie!

Hoe meer jongeren zich verenigen, hoe sterker onze stem is. En hoe meer we voor elkaar krijgen! Daarvoor hebben wij jongeren zoals jij nodig, die het belangrijk vinden om het geluid van jonge mensen te versterken in de maatschappij en het politieke debat; onze successen hebben we te danken aan de steun, inbreng en actieve rol van jonge leden.

Kun je deelnemen aan workshops, cursussen en trainingen.

Ontvang je korting op bijvoorbeeld je CZ zorgverzekering, je telefoonabonnement, je energiecontract en meer!

Doe mee!

Met jouw lidmaatschap versterk jij onze beweging en bepaal je samen met ons beleid waar onze generatie écht wat aan heeft. Welk tarief je betaalt voor je lidmaatschap is afhankelijk van je leeftijd, of je student bent of werkt, en wat je maandelijks verdient. Hieronder kun je zien wat dit voor jou betekent.

Schrijf je nu in en betaal voor de eerste zes maanden in totaal maar € 24. Zo gaan we 2024 samen sterker in!

Aanmeldformulier

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.