word lid en geef je mening

Wij zijn er voor de dromers, denkers en doeners. Voor alle jonge mensen die hun best willen doen om zich optimaal te ontwikkelen en hun beste bijdrage willen leveren aan onze maatschappij. Wat wij willen? Een gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving waarin jonge mensen lekker kunnen studeren, werken en wonen. En omdat je tussen je 13e en 35e veel keuzes moet maken die van grote invloed zijn op je leven zijn we er voor je. We geven informatie, advies en ondersteuning als jij dat nodig hebt. En ook niet onbelangrijk: als enige onafhankelijke jongerenvakbond komen we op voor jouw belangen in Den Haag, zodat ook de politiek niet om onze generatie heen kan.

dus, Wat doen we concreet voor je?

Wij:

Komen op voor jouw belangen in de politiek, zodat de behoeften van jongeren overal worden meegenomen en actief op de agenda worden gezet.

Helpen je als je een vraag hebt over bijvoorbeeld: je contract, vakantiedagen, toeslag of als het even tegenzit.

Horen graag je mening en ervaringen, zodat we deze input kunnen meenemen.

Bieden (loopbaan)advies en trainingen aan.

Organiseren events, speciaal voor jongeren.

Zorgen ervoor dat de belangen van jongeren worden meegenomen in afspraken over salaris, werk en vrije dagen tijdens de cao-onderhandelingen, zodat jouw arbeidsvoorwaarden aansluiten bij wat jij nodig hebt!

Sluit je bij ons aan en kom op voor onze generatie!

Hoe meer jongeren zich met ons verenigen, hoe sterker onze stem is. En hoe meer we voor elkaar krijgen! Daarvoor hebben wij jongeren zoals jij nodig, die het belangrijk vinden om het geluid van jonge mensen te versterken in de maatschappij en het politieke debat; onze successen hebben we te danken aan de steun, inbreng en actieve rol van jonge leden.

Doe mee! Met jouw lidmaatschap versterk jij onze beweging en bepaal je samen met ons beleid waar onze generatie écht wat aan heeft.

Als lid bij CNV Jongeren betaal je €1,50 per maand of kies je het lidmaatschap van €15,- in één jaar.

Vanaf 1 januari 2024 breiden we het lidmaatschap van CNV Jongeren uit, met nóg meer voordelen. Dit betekent ook dat we vanaf dat moment nieuwe tarieven hanteren op basis van je leeftijd, of je student bent of werkt, en wat je maandelijks verdient. Hieronder kun je zien wat dit voor jou betekent.

Tarieven vanaf 1 januari 2024

Lidmaatschapstarieven2023 (1)

Aanmeldformulier

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.