mz pressure cooker

Wij koken over van ideeën! En niet alleen wij, iedere werknemer in een organisatie heeft goede ideeën. Maar hoe komen die goede ideeën nu boven tafel en hoe zorg je ervoor dat er ook écht iets mee gebeurt? Onze Pressure Cooker is een snelle, leuke én effectieve manier om jongeren mee te laten praten over hun organisatie!

De MZ Pressure Cooker is er voor organisaties die met hun jonge medewerkers aan een vraagstuk willen werken. De MZ Pressure Cooker bestaat uit een reeks van drie sessies (drie weken op rij).

Speelt er binnen je organisatie iets waar je de input van jonge medewerkers wel bij kunt gebruiken? Ben je op zoek naar frisse blikken en wil je tegelijkertijd de nieuwe generatie kennis laten maken met medezeggenschap én meer verbinden met je organisatie? Meld je organisatie aan voor de MZ Pressure Cooker! Onze trainers helpen jullie graag op weg.

De Pressure Cooker is een methode die gebaseerd is op Design Thinking. In drie sessies (drie weken op rij) ontleed je samen een vraagstuk, brainstorm je over oplossingen en zet je jullie oplossingen om in een concreet actieplan waar je organisatie écht mee verder kan.

zij deden al mee

“De Pressure Cooker was een heel leuke manier om snel en doelgericht aan de slag te gaan met een organisatievraagstuk. Miranda en Justine hebben ons enthousiast geholpen het vraagstuk helder te krijgen, heel veel oplossingen te bedenken en op een speelse manier toe te werken naar een uitvoerbare oplossing waar we allemaal achter staan. Ik raad de Pressure Cooker van harte aan!”

Inge Sebregts

Provincie Brabant

“Ik heb de Pressure Cooker als heel leuk ervaren! De cursusleidsters van CNV Jongeren zorgden er voor dat er actief mee werd gedaan op een leuke manier. Wat ik heel goed vond is de verdeling van actief aan het werk en de pauzes. Even half uurtje knallen, 5 minuten pauze en weer gaan! Zo bleef iedereen gefocust. Iedereen deed ook echt zijn best om er wat van te maken!”

Niels Manuputty

Provincie Groningen

Aanmelden?

Interesse in één of meerdere van onze MZ-projecten? Neem contact met ons op.

Projectleider

Marleen van Schijndel

Projectleider Medezeggenschap

DELEN VIA: