mz frontliners

Wil je jongeren enthousiast maken voor medezeggenschap, maar weet je niet hoe? Ben je toe aan meer diversiteit binnen de ondernemingsraad van je organisatie, maar staat het stoffige imago van de OR in de weg? Meld je organisatie aan voor MZ Frontliners en wij helpen je om de jonge medewerkers wél blij te maken met meer inspraak.

Met MZ Frontliners scouten we jongeren binnen jouw organisatie die meer willen weten over medezeggenschap. Ze maken kennis met allerlei vormen van inspraak en we laten ze zien waarom het – juist voor jongeren! – zo belangrijk is om mee te denken en praten. Wat is medezeggenschap? Wat doet en mag een OR? Hoe ziet een OR-vraagstuk eruit? En hoe voer ik campagne tijdens OR-verkiezingen? De jongeren worden door ons volledig klaargestoomd!

zij deden al mee

“Ik denk dat het heel erg belangrijk is om erop te focussen dat je breed vertegenwoordigd bent. Van alle leeftijden en van verschillende disciplines. Zodat er niet slechts vanuit één invalshoek gekeken wordt naar bepaalde onderwerpen.”

MZ Frontliners bij de nationale politie

Met dank aan het SAOP heeft CNV Jongeren het medezeggenschapsproject ‘MZ Frontliners’ uitgevoerd bij de Nationale Politie. Elf ondernemingsraden van de politie deden mee om verjonging en vernieuwing in de medezeggenschap te bevorderen. Waarom dat zo belangrijk is? Daar kom je achter in deze video!

Aanmelden?

Interesse in één of meerdere van onze MZ-projecten? Neem contact met ons op.

Projectleider

Marleen van Schijndel

Projectleider Medezeggenschap

DELEN VIA: