HARRIE Statushouders

Met de Harrie Helpt Statushouders-training leiden we werknemers op tot de ideale collega voor mensen met een extra ondersteuningsbehoefte vanwege een andere culturele achtergrond en/of taalbarrière. Harrie is namelijk: Hulpvaardig, Alert, Realistisch, Rustig, Instruerend en Eerlijk. Door collega’s te helpen als Harrie vergoot je hun kans om succesvol te participeren op de werkvloer!

De Harrie Helpt Statushouders-training is ontwikkeld voor mensen die als Harrie aan de slag gaan of dit al doen. Tijdens de training krijgen deelnemers informatie, theorieën, praktijkvoorbeelden en tools om hen te helpen bij de begeleiding. Daarnaast is er veel ruimte om ervaringen, ideeën en oplossingen uit te wisselen.

Bekijk hieronder welke mogelijkheden er zijn voor een Harrie Helpt Statushouders-training:

open training

Voor wie: Werkgevers en/of collega’s van een collega die statushouder is/wordt.
Wat: Een tweedaagse training, waarin deelnemers worden opgeleid tot de ideale collega van een statushouder en/of iemand met een vluchtverleden.

incompany

Voor wie: Werkgevers en/of collega’s die een stapje harder willen lopen voor een collega met een ondersteuningsbehoefte.
Wat: Een tweedaagse training, waarin we jou en je team op locatie opleiden tot de ideale collega van een statushouder en/of iemand met een vluchtverleden.

Meer informatie?

Download de flyer.

Harrie Helpt Statushouders: de verklaring

Steeds meer werkgevers hebben bij ons verklaard open te staan voor het aannemen van statushouders. Bedankt daarvoor, geweldig!

Neem contact op

Meer info over Harrie vind je op: www.ikbenharrie.nl. Kun je daar toch nog niet alle informatie vinden die je zoekt, stuur dan een e-mail naar harrie@cnv.nl of incompanyharrie@cnv.nl (voor organisaties) of bel ons via 030-7511850.

Harrie is bedacht door CNV Jongeren en in samenwerking met Enspiratie doorontwikkeld tot een begrip op de werkvloer. De Harrie Helpt-training is mede mogelijk gemaakt door support van het UWV, Instituut Gak en Vilans.

Projectleider

Luca Duppen

Projectleider Harrie Statushouders

DELEN VIA: