eerdere projecten op leren

We doen heel veel mooie projecten, maar we deden er ook al veel. Zij verdienen geen vergane glorie, maar een eregalerij! Zo gezegd, zo gedaan: hier vind je het projectenarchief leren. We presenteren onze eerdere projecten hieronder kort en krachtig. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info-jongeren@cnv.nl. Geweldige ideeën kun je namelijk altijd weer uit die archieflade halen en nieuw leven in blazen. En dat doen we heel graag zelfs met jouw hulp!

Mbo Topacademie

Het beste uit jezelf willen halen en daarbij eigen keuzes maken en buiten de gebaande paden durven treden als dat nodig is; in Mbo Topacademie vormt het talent en de ambitie van de studenten zelf het uitgangspunt. Zij bepalen de inhoud van hun eigen leertraject, aangevuld met rolmodellen vanuit de lokale arbeidsmarkt. Veel mbo-studenten beschikken over een flinke dosis talent en ambitie. Zo kunnen zij goed voorbereid de arbeidsmarkt op, die continu verandert en vernieuwt. Bovendien vergroten ze zo hun (baan)kansen!

Ambassadeurs van de Toekomst

Veel studenten weten aan het begin van hun carrière, tijdens hun bijbaan of na hun studie nog te weinig over hun rechten en plichten, waardoor ze risico lopen op ongezond, oneerlijk en onveilig werk! Met Ambassadeurs van de Toekomst bieden we vier LOB-/burgerschapsgastlessen aan. Ambassadeurs van de Toekomst gaat verder onder de naam Werk dat Werkt.

Youth Challenge

Aansluiting op de arbeidsmarkt is niet voor elke jongere vanzelfsprekend. Met de Youth Challenge zorgen wij ervoor dat jongeren de juiste competenties krijgen om op de arbeidsmarkt te komen én blijven. Door een eigen project/initiatief uit te werken, waarbij ze kans maken op een startkapitaal! Tegelijkertijd leren ze eigen oplossingen te bedenken voor uitdagingen, komen ze erachter waar hun talenten en interesses liggen en ontwikkelen ze 21e-eeuwse skills.