Stuur tijdens de Week van de Werkstress je collega een kaartje

De werkvloer moet jongeren gezond, geïnspireerd en gelukkig houden, en andersom. Dat lukt alleen niet altijd. Tijdens de Week van de Werkstress vragen we aandacht voor werkdruk en werkgeluk. En daar hoort waardering bij! Wil jij een collega in het zonnetje zetten? Stuur deze week dan een kaartje – digitaal of via de post.

Druk of Geluk

Burn-out en werkstress waren voor de coronacrisis al bedrijfsziekte nummer 1. Ongeveer 240.000 jongeren kampten toen al met burn-out- klachten en het zorgde voor 36% van het werkverzuim. Ons doel is om werkstress op de werkvloer bespreekbaar te maken én werknemers en werkgevers samen in beweging te brengen. Tijdens de pandemie verdubbelde(!) het aantal werknemers dat tegen een burn-out aanzit. Ons doel is om werkstress op de werkvloer bespreekbaar te maken én werknemers en werkgevers samen in beweging te brengen. Benieuwd wat wij doen en hoe we dit aanpakken in project Druk of Geluk? Bekijk eens de projectpagina.

Stuur een kaart

Kies een ontwerp, schrijf een leuke boodschap en laat ons weten of je via ons een postkaart wil versturen óf dat jij de downloadversie (met jouw boodschap) van ons per mail wil ontvangen. Dit kan tot en met 17 november 2023.

Deze actie is niet langer beschikbaar.