Realisten Event: Ontmoeten & Netwerken 31 oktober | Amsterdam Zuid

Heb jij meegedaan aan de Realisten Academie? Of zou je graag een keer mee willen doen? Tof! Kom naar ons Realisten Event in Amsterdam, om kennis te maken en te netwerken met andere jongeren met een beperking, werkgevers en de Realisten Academie. Ben jij erbij op 31 oktober van 13.00 tot 17.00 uur?

Wat kun je verwachten? Ervaringsdeskundige Lidewij Boeken deelt haar inspirerende verhaal, over haar leven als jonge vrouw met een onzichtbare chronische ondersteuningsbehoefte. En je krijgt de mogelijkheid je te oriënteren op het werkveld, door Meet & Greets van Onbeperkt aan de Slag. We sluiten af met een borrel!

Het event is gratis en vindt plaats bij de Vrije Universiteit te Amsterdam, aan de Van der Boechorststraat 1-5 (op de hoek van de Van der Boechorststraat en De Boelelaan; het gebouw heet Transitorium). De locatie is goed bereikbaar met de trein en de auto én toegankelijk voor iedereen.

Mis dit event niet en meld je aan via de website van de Realisten Academie! 

De ‘Realisten Academie 2.0: de inclusie-makers’ wordt mogelijk gemaakt door MDT en ZonMw. Dit is een project van CNV Jongeren, ECIO | Expertisecentrum inclusief onderwijs, Onbeperkt aan de Slag en Stichting Alexander.