Maak kennis met: Jasper Stoorvogel | Projectleider bij CNV Jongeren

Sinds begin november hebben we een nieuwe collega: Jasper Stoorvogel. Hij is bij ons gestart als projectleider en zal zich onder andere bezig houden met het PensioenLab, Druk of Geluk en de medezeggenschapsprojecten. Een mini-interview:

Wat moeten wij écht over je weten?

Ik ben 28 jaar oud en woon samen met mijn vriendin in het leuke wijkje Lauwerecht in Utrecht. Met deze stad voel ik een hechte band; ik houd van de dynamiek. Zo fiets ik graag over de grachten, maar ben ik ook op mijn plek in de stukken natuur. Om bijvoorbeeld een rondje te hardlopen. Verder vind ik heel veel maatschappelijke onderwerpen boeiend en hoop ik mij dus ook met veel verschillende thema’s bezig te gaan houden bij CNV Jongeren.

Van welke gekke hobby moeten wij op de hoogte zijn?

Ik verzamel objecten met de Domtoren erop. Het is een uit de hand gelopen hobby. Je komt de Domtoren op heel veel dingen tegen: vlaggen, tegels, logo’s enzovoort. Het wordt dan ook langzamerhand een beetje eenheidsworst. Mijn favoriet is een kerstbal in de vorm van de Domtoren, die kan bijna weer uit de doos!

Waar ben je voor het laatst op vakantie geweest?

Afgelopen zomer heb ik een rondreis gemaakt door IJsland! We zijn vroeg in de ochtend gaan hiken richting een actieve vulkaan, hebben veel bijzondere watervallen bezocht en zijn op walvissentocht geweest. Een unieke en bijzondere reis.

Waarom CNV Jongeren?

We doen hier veel waardevolle projecten om de positie van jongeren te versterken. Ik heb mij altijd al ingezet voor deze doelgroep en wil daar graag mee door, een logische stap dus. Daarnaast is CNV Jongeren ook een leuke plek om te werken met enthousiaste jonge collega’s. Waardevolle impact maken én een goede werksfeer.

Wat heb je in je eerste weken hier gedaan?

Ik heb vooral heel veel koffie gedronken en kennisgemaakt met iedereen. En dat ga ik de komende tijd ook vast nog veel doen!