Maak kennis met: Daphne van der Mispel | Projectleider bij CNV Jongeren

Sinds vorige week hebben we er een nieuwe collega bij: Daphne van der Mispel. Daphne houdt zich bij CNV Jongeren bezig met de Harrie Helpt-training en is direct in haar eerste week al de trainingen ingedoken. Tijd voor haar eerste interview:

Wie ben je en wat doe je?

‘Mijn naam is Daphne van der Mispel, ik ben 31 jaar en woon in Utrecht, samen met mijn vriend en kat. Ik woon al sinds 2015 in de stad en op dit moment in de mooie Vogelenbuurt. Zelf ben ik opgegroeid in Cothen, een klein dorpje, niet ver van Utrecht. In mijn vrije tijd boulder ik graag en wanneer het weer wat warmer en droger wordt ben ik veel op mijn racefiets te vinden! Buiten zijn vind ik heerlijk. Ik geniet zowel van stadsuitzichten als van de natuur.’

Wat deed je voordat je bij CNV Jongeren kwam werken?

‘Ik heb Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gedaan en veel interesse in het humanisme en andere levensbeschouwingen. Vooral in hoe ieder een eigen plek in de wereld mag hebben. Voordat ik bij CNV Jongeren begon, werkte ik bij het COA (Centraal Orgaan opvang asielzoekers) en was ik veel als coach aan de slag. Nu ga ik mij binnen ‘team Harrie’ verder ontwikkelen als trainer!’

Staat er al iets in je CNV Jongeren-agenda waar je naar uit kijkt? Zo ja, wat is het?

‘De vele Harrie Helpt-trainingen! Zowel online als fysiek, en dan kijk ik vooral uit naar de trainingen op verschillende locaties. Ik heb veel zin om bij allerlei bedrijven een kijkje in de keuken te nemen en om daar het gedachtegoed van Harrie te verspreiden.’

Je leukste herinnering van afgelopen week?

‘Toevallig ben ik in de laatste week voor mijn start bij CNV Jongeren in de Ardennen geweest, waar ik heerlijk even los kon komen en genoten heb van een andere omgeving. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en ondanks dat het koud en mistig was hebben we prachtig kunnen hiken. En ik heb gewonnen met mijn favoriete spel Dixit. Misschien was dat stiekem toch mijn leukste herinnering: Dixit winnen met uitzicht op de Ardennen!’

En om je nog wat beter te leren kennen… Dilemma op dinsdag: Je sokken komen altijd gesorteerd uit de wasmachine óf je krijgt overal waar je komt een welkomstdrankje aangeboden.

‘Dan ga ik toch wel voor het welkomstdrankje! Sokken sorteren vind ik wel een rustgevend klusje. En drinken doe ik graag (ook vooral non-alcoholisch, water!) plus dat het me heel verbindend en gezellig lijkt om overal te beginnen met een drankje.’

Tot slot: waar zie je jezelf over tien jaar?

‘Poeh, lastig! Ik hoop dan nog steeds in Utrecht te wonen. Ik droom graag over waar ik naartoe wil, maar durf geen tienjarenplan te maken, omdat ik merk dat juist de mooiste ontwikkelingen gebeuren wanneer ik mij niet vastpin. Momenteel verdiep ik mij in systemisch werken en ik hoop daar over tien jaar nog steeds iets mee te doen én ik verwacht ook als trainer een mooie ontwikkeling door te hebben gemaakt.’