Maak kennis met CNV Jongeren-collega’s Kim & Kenneth

Wie ben je en wat doe je bij CNV Jongeren?

Mijn naam is Kenneth Bottelier, 29 jaar, uit IJmuiden. Mijn functie bij CNV Jongeren is trainer voor project Harrie Helpt. Ik geef door heel het land trainingen aan verschillende bedrijven!

En ik ben Kim de Vries, kom uit het noorden, namelijk Assen! Sinds afgelopen december werk ik bij CNV Jongeren, ook als Harrie Helpt-trainer.

Wat deed je hiervoor?

Ik werkte hiervoor in de horeca bij Brownies & Downies, als teamleider en begeleider op de werkvloer. Ik was vanuit die functie direct betrokken bij de medewerkers en daarnaast verantwoordelijk voor het contact met de ouders/verzorgers van de doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan contact over de planning, roosters en begeleidingsplannen.

Hiervoor werkte ik als verpleegkundige op een zorgboerderij voor jongvolwassenen met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Qua werkzaamheden anders dan training geven, maar heel betrokken bij de doelgroep!

Je eerste indruk van het CNV Jongeren-kantoor?

Het allereerste wat mij opviel is dat de collega’s zeer gemotiveerd zijn. Ook is het een open en gezellig team!

Ja, daar sluit ik mij bij aan. CNV Jongeren straalt gelijk gezelligheid uit!

Random dilemma: onzichtbaar zijn of gedachten lezen?

Lastig dilemma… Ik denk gedachten lezen! Dit is handig voor de trainingen, want zo kan je veel makkelijker deelnemers peilen en inspelen op hun gedachten en ideeën.

Ik zou ook gedachten willen lezen, omdat je dan de ware intenties van mensen te weten komt. Maar, ik moet erbij zeggen dat het ook niet helemaal goed voelt om inbreuk te maken op iemands privégedachten.

Welk advies geef je aan je 18-jarige zelf?

Blijf dromen! Er is altijd wel een weg of manier om je droom uit te laten komen!

Neem de tijd om jezelf te leren kennen. Jaag jezelf niet op met wat anderen denken dat je zou moeten doen op die leeftijd.

Kim de Vries & Kenneth Bottelier