Wie is volgens jou écht een Harrie? Stuur een gratis kaartje naar een collega!

In iedereen zit een Harrie! En ook kan iedereen op de werkvloer wel eens ondersteuning van een Harrie gebruiken. Harrie is namelijk: Hulpvaardig, Alert, Realistisch, Rustig, Instruerend en Eerlijk. Het is de ideale collega voor mensen met een extra ondersteuningsbehoefte, maar uiteraard ook voor andere directe collega’s. Dus: wie is volgens jou een échte Harrie? Stuur deze week een gratis kaart (digitaal of via de post) om je collega te bedanken.

Kies je ontwerp

Kies een ontwerp, schrijf een leuke boodschap en laat ons weten of je via ons een postkaart wil versturen óf dat jij de downloadversie (met jouw boodschap) van ons per mail wil ontvangen. Dit kan tot vrijdag 1 maart 2024.

Dit formulier is inmiddels gesloten.

Word Harrie

Wil jij een échte Harrie worden en daarmee bijdragen aan succesvolle participatie op de werkvloer? Meld je aan voor de Harrie Helpt-training, waarmee we je opleiden tot de ideale collega van iemand met een extra ondersteuningsbehoefte vanwege een lichamelijke, psychische of verstandelijke uitdaging. Kijk voor meer informatie op www.ikbenharrie.nl