Hannah Borst is waarnemend voorzitter CNV Jongeren

Een (tijdelijk) nieuw gezicht voor CNV Jongeren! Tot december neemt Hannah Borst de functie van waarnemend voorzitter van onze vereniging op zich. Eind augustus is ze gestart, dus tijd om haar aan je voor te stellen! Als dat al nodig is, want helemaal nieuw is ze niet… Je leest het hieronder of bekijk het via de video. Contact opnemen? Haar gegevens vind je onderaan deze pagina.

Wie ben Je en wat ga je doen bij CNV Jongeren?

Mijn naam is Hannah Borst en tot december vervang ik Justine Feitsma in de rol van waarnemend voorzitter.

Wat heb je hiervoor gedaan en waar kunnen onze leden/volgers je van kennen?

Ik ben net afgestudeerd deze zomer! Ik heb een master in arbeidsrechten afgerond. Mensen van CNV Jongeren kunnen mij kennen via de Realisten. Daar heb ik eerder al aan meegedaan. En daarnaast zit ik in de bestuurscommissie van CNV Jongeren, op het thema en de werkgroep Participatie.

Waar kijk je het meest naar uit voor de komende maanden?

Persoonlijk kijk ik er heel erg naar uit om veel nieuwe dingen te leren en ervaren. Voor mezelf natuurlijk heel fijn! En voor de vereniging heb ik ontzettend veel zin in alles wat er in de politiek gaat gebeuren en daar omheen. Prinsjesdag komt er weer aan; een belangrijk moment altijd om goed te kijken naar de plannen en hoe wij daarop kunnen reageren vanuit onze standpunten. Verder kijk ik er echt naar uit om aan de slag te gaan met acties die lopen of nieuwe acties op te zetten.

Hoe zie jij de ideale arbeidsmarkt voor je?

Dat is een goede vraag voor iemand die zich in het bijzonder richt op participatie. Je verwacht het vast: de ideale arbeidsmarkt is volgens mij inclusief. Dat is een arbeidsmarkt waar iedereen die kán werken een plek vindt die bij hen past. En waar het loon ook goed is voor iedereen.

Welke vraag zou je aan oud-voorzitters van CNV Jongeren willen stellen?

Wat had je gewild dat iemand je had verteld voordat je begonnen was? (En helaas krijg ik daar nu geen antwoord op.)

Laatste vraag, een inkijkje in je vrije tijd: Heb je nog een corona hobby overgehouden?

Jazeker, ik houd heel erg van lego tegenwoordig! ­čśë

In contact komen met Hannah? Wil je kennismaken, haar uitnodigen, heb je een vraag of suggestie? Je kunt haar bereiken per mail via h.borst@cnvjongeren.nl of bel haar via 0642060111. 

https://youtu.be/yANCTzUH0zI