Eindevent Ambassadeurs van de Zorg: met de voetjes omhoog!

Gisteravond gingen we tijdens het eindevent van Ambassadeurs van de Zorg met de voetjes omhoog. En ze hadden het ook meer dan verdiend, onze Ambassadeurs. Het coronavirus zorgt voor bizarre situaties in hun studie- en werkveld, maar dat weerhoudt ze niet om zich optimaal te blijven inzetten voor anderen. Via een online eindevent kregen wij de kans om ze te bedanken voor hun inzet voor ons project én de maatschappij.

Het eindevent

De avond werd aan elkaar gepraat en geklikt door Jurjen Dijkstra, mede-eigenaar Je Weet Zelf.TV. Vervolgens ging Anneke Westerlaken, voorzitter CNV Zorg & Welzijn, in gesprek met de ambassadeurs over hun ervaringen met het werken in de zorg; tijdens de coronacrisis en in het algemeen. Nieuwe Ambassadeurs Meike en Sanne kwamen hierna aan het woord via een kort interview. Hierin praatten ze over hoe zij het vinden om Ambassadeur en ZorgInfluencer te zijn. Aangezien het event alweer het tweede jaar Ambassadeurs van de Zorg afsluit, werd er ook een interactieve quiz gehouden over het afgelopen jaar. En last, but not least: aan het eind van het evenement mocht de goodie box opgemaakt worden; de vingers hielden éindelijk op met jeuken. Custom slippers, notitieboekjes en een hoofdmassage spin maakten de avond compleet.

Ambassadeurs van de Zorg ‘19-‘20

De avond was een mooie en gezellige terugblik op een succesvol jaar. Ondanks corona bezochten we alleen al dit jaar 30 scholen en spraken we 2.740 geïnteresseerde jongeren! Ook hebben we een online voorlichting op YouTube geplaatst. Genoeg moois dus om met de voetjes omhoog en omhuld door prachtige Ambassadeurs van de Zorg-slippers op terug te.  Maar we kijken natuurlijk ook al met veel plezier vooruit op het volgende jaar van Ambassadeurs van de Zorg!

Doe mee!

Wil jij volgend jaar Ambassadeur van de Zorg worden, meld je dan aan door een e-mail te sturen naar avdz@cnvjongeren.nl!

Bekijk deze infographic om nog een keertje te kunnen terug te blikken op het afgelopen jaar!