Eindevenement PensioenLab bij CACEIS te Amsterdam

Nog anderhalve maand en dan is op 16 mei alweer het jaarlijkse eindevenement van stichting PensioenLab! Na maanden verdiepen in de pensioenwereld is het tijd om samen met de deelnemende jongeren dit traject af te ronden. Ben jij erbij?

Het programma

We openen het eindevenement met Cindy van Oorschot, Divisiedirecteur Toezicht Pensioenfondsen bij de Nederlandsche Bank. Zij deelt haar visie op jongeren in het bestuur van pensioenfondsen en op de transitie naar een nieuw pensioenstel. Hierna ronden de deelnemers van de PensioenLab Academie van hun traject feestelijk af.

Laat je vervolgens inspireren en leer van de inzichten en adviezen van de jongeren die hebben deelgenomen aan het PensioenLab. De deelnemers van het PensioenLab presenteren hun adviezen dit jaar in sub-ruimtes. Je kunt je voorkeur opgeven in het aanmeldformulier.

We ronden het eindevenement af met Lisa Brüggen, Directeur van NETSPAR, Hoogleraar pensioencommunicatie en keuzebegeleiding aan de Universiteit van Tilburg, en Hoogleraar financiële dienstverlening aan Universiteit Maastricht. Zij zal haar haar kennis en expertise delen over pensioencommunicatie. Ze gaat hierbij in op het belang van het betrekken van jongeren bij pensioencommunicatie.

Praktische informatie

Datum: Donderdag 16 mei 2024

Tijd: 15:30 – 18:00 (met aansluitende borrel) (inloop vanaf 15:30, programma start om 16:00)

Locatie: CACEIS (De Entree 500, 1101 EE, Amsterdam)

De locatie ligt op loopafstand van station Amsterdam Bijlmer ArenA. Ben je niet in de gelegenheid met het openbaar vervoer te komen? Dan is het mogelijk betaald te parkeren bij het naastgelegen Holiday Inn hotel.

Meld je aan

Ben jij erbij op donderdag 16 mei 2024? Meld je vooraf aan via het aanmeldformulier. De deelnemers van het PensioenLab presenteren hun adviezen dit jaar in sub-ruimtes. Geef in het aanmeldformulier per ronde aan welk onderwerp jouw voorkeur heeft.

Deel deze uitnodiging gerust met andere geïnteresseerden. Wacht alleen niet te lang met aanmelden, want vol is vol.

PensioenLab is een samenwerking tussen CNV Jongeren, FNV Young & United en VCP Young Professionals. Het eindevent van dit jaar wordt mogelijk gemaakt door CACEIS.