Dit zijn: Tamara te Winkel en Mirjam Grimmelius

Maak kennis met twee van onze projectleiders: Tamara te Winkel en Mirjam Grimmelius.

Wie ben je en wat Doe je bij CNV Jongeren?

Mijn naam is Tamara te Winkel, ik ben 27 jaar oud en ik woon in Utrecht.  Ik ga graag naar festivals en met mijn Cineville-pas op zak laat ik me (soms positief, soms negatief) verrassen door filmhuizen. Wat ik graag doe bij CNV Jongeren is mij inzetten voor kansengelijkheid. In mijn rol als projectleider zit ik onder andere op de projecten Mbo Topacademie en Ambassadeurs van de Zorg.

En mijn naam is Mirjam Grimmelius en ik ben 31 jaar oud. Mijn rol bij CNV Jongeren is projectleider bij o.a. de projecten PensioenLab en Startkabels.

Wat Stond er in je eerste werkweek al op je to-do-list voor CNV Jongeren?

Doordat ik ben begonnen in de tijd dat ook de scholen weer van start zijn gegaan ben ik op een rijdende trein gestapt. Het organiseren van een voorlichting voor de week erop hield me druk bezig en ik heb ook meegedacht aan de invullingen van een masterclass voor jongeren. En ik heb natuurlijk tijd vrijgehouden om mijn leuke collega’s beter te leren kennen door een kopje koffie met ze te drinken.

Ik was vooral bezig mezelf te verdiepen in alle projecten. En net als Tamara gezellig kennismaken met alle collega’s op kantoor. Ik was vooral zoveel mogelijk aan het uitproberen en van alles aan het leren. 

Wat wilde je worden toen je jong was?

Vroeger als kind wilde ik altijd iets doen met mensen. En later ben ik psychologie gaan studeren. Wat uiteindelijk een goede keuze was!

Vroeger wilde ik in een weeshuis werken in Afrika en dat veranderde al snel in het hebben van mijn eigen weeshuis. Geen idee hoe ik hierop kwam of waar dit vandaan kwam; dat hebben mijn ouders zich ook vaak afgevraagd. 

Heb je iets met Utrecht?

Ja! Meteen na de middelbare wilde ik hier al gaan studeren, maar doordat ik dacht dat ik niet direct kon gaan vanwege mijn examencijfers ben ik eerst naar Groningen verhuisd. Daar heb ik mijn bachelor gehaald en vervolgens ben ik voor mijn master naar Utrecht gegaan. Ondertussen woon ik hier alweer 5 jaar en ben ik er zeker nog niet op uitgekeken. Utereg me stadsie!

Ik vind Utrecht ook echt een leuke stad! Het is hier heel gezellig en ik vind het ook leuk om door de straatjes te lopen en naar  koffietentjes te gaan. Hoewel het een mooie stad is zou ik niet in de stad willen wonen, want ik heb toch iets meer natuur in de nabije omgeving nodig. Ik kom zelf uit Hilversum en ging mijn hele jeugd altijd naar het groen in plaats van richting Utrecht. Wel heel toevallig dat mijn twee vorige banen ook in Utrecht waren!