CNV Jongeren presenteert: De flex van tegenwoordig

Flexwerken is voor jongeren de normaalste zaak van de wereld, we weten niet beter! Of we er ook blij van worden is een andere vraag. CNV Jongeren presenteert daarom ‘De flex van tegenwoordig’ – jonge flexwerkers over veilig en gezond flexwerken! In het boekje lees je de ervaringsverhalen van onze Lifeguards, delen wij project- en onderzoeksresultaten en vertellen experts over het belang van veilig en gezond werken.

Project Lifeguards

Dit schooljaar gaven onze Lifeguards met veel plezier gaslessen op scholen door heel Nederland. Wij kijken terug op een fantastisch jaar waarin wij met veel jongeren spraken over veilig en gezond werken in de flexbranche. Onze acht Lifeguards verzorgden in totaal 38 voorlichtingen aan 852 studenten. De voorlichting is beoordeeld met een 7,7!

Ontstaan Lifeguards

Onder het mom ‘jong geleerd is oud gedaan’ is CNV Jongeren enkele jaren geleden het project ‘Lifeguards’ gestart. Dit project richt zich op het weerbaar maken van jongeren op de werkvloer en vergroot het inzicht van jon­geren om potentieel gevaarlijke situaties in te schatten. De Lifeguards zetten zich al jaren in voor veilig en gezond werken. Deze editie richt zich op jongeren in de flexbranche.