20 dec | Anti-feestdagen-feest | 19.00-21.00 uur

Je kunt beginnen met aftellen, want ons anti-feestdagen-feest staat voor de deur! Ja, je leest het goed… Als we aan sinterklaas, kerst of nieuwjaar denken, denken we namelijk vaak ook aan dierbaren. Wanneer een dierbare van iemand is overleden, zijn de feestdagen echter niet zo’n gelukkige periode. Of is dat eigenlijk een aanname? Kom erachter en zet de feestdagen met ons op z’n kop 20 december van 19:00-21:00u! (Ook zeker voor intense liefhebbers van ‘All I want for Christmas’.)

We gaan het hebben over:

In de afgelopen maanden hebben we met Rouwen & Bouwen onder meer bij organisaties inzichten opgedaan in de uitdagingen, wensen en behoeften van werkgevers, leidinggevenden én jonge werknemers rondom rouw op de werkvloer. Die eerste inzichten delen we 20 december graag met je! Ook gaan we vervolgens met elkaar laagdrempelig – en met een muziekje op de achtergrond – in gesprek over het onderwerp.

Meer info over het programma volgt.

Dit event is de perfecte dinsdagavond voor jou als:

  • Je een werkgever en/of leidinggevende bent bij een organisatie waar nog meer op het gebied van korte en lange(re) rouw ondersteuning gedaan kan worden
  • Je een beleidsmaker bent die zich bezig houdt met dit onderwerp
  • Je een jongere bent – met of zonder verlieservaring – die inzichten wil bieden en/of krijgen
  • Je meedoet/meegedaan hebt aan Rouwen & Bouwen
  • Je überhaupt iemand bent die geïnteresseerd is in dit onderwerp

Ben je een beruchte feestdagen-liefhebber, dan is dit event ook voor jou.

Meld je aan!

Reserveer tijdig dinsdag 20 december van 19.00-21.00 uur in je agenda voor ons anti-feestdagen-feest bij Fort bij Vechten in Bunnik. Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Dit event is inmiddels geweest en de aanmeldingen zijn gesloten.