mz hackathon

Samen met de Alliantie Medezeggenschap en Governance (AMG) organiseren wij Medezeggenschaps (MZ) Hackathons! Gedurende 12 uur gaan jonge werknemers aan de slag met het oplossen van een strategisch vraagstuk, zoals privacybeleid, werkstress of een leven lang ontwikkelen.

De MZ Hackathon is er voor organisaties die al hun jonge medewerkers samen binnen één dag willen laten werken aan een vraagstuk.

Zit jouw organisatie ook vol top ideeën van jongeren? Wil je graag alle frisse blikken in één dag samen laten komen in de vorm van een denktank, waarin ze werken aan een vraagstuk én komen met een advies? Laat ons je een handje helpen. We zetten graag een MZ Hackathon voor je op!

Tijdens de hackathon werken jonge medewerkers binnen je organisatie aan een strategisch vraagstuk. Denk bijvoorbeeld aan het thema werkstress en burn-out of het thuiswerkbeleid. Jongeren leren meer over de organisatie, het vraagstuk en wie waar bij betrokken is.

Ze worden geholpen door experts en ervaringsdeskundigen van binnen of buiten de organisatie. Aan het eind van de dag presenteren ze een compleet advies aan je organisatie!

Meer informatie?

Download de flyer.

MZ Hackathon met Rijksoverheid, SER, UMCU & Gemeente Amsterdam

Tijdens deze medezeggenschaps-hackathon doken jonge werknemers van Gemeente Amsterdam, uitgenodigd via de Sociaal-Economische Raad (SER), van UMC Utrecht en van de Rijksoverheid een paar uur lang intensief op strategische vraagstukken die nu spelen binnen hun eigen organisaties.

Aanmelden?

Interesse in één of meerdere van onze MZ-projecten? Neem contact met ons op via info@cnvjongeren.nl of 030 751 1850.

DELEN VIA: