Maak kennis met Marlon & Jonneke!

Maak kennis met de collega’s van CNV Jongeren! Welke gezichten zitten er achter de projectorganisatie?

Wie ben je en wat doe je bij CNV Jongeren?

Ik ben Marlon Elings en ik ben projectassistent / secretarieel medewerker bij CNV Jongeren. Ik houd mij voornamelijk bezig met zaken rondom de Harrie Helpt-training. Om het team te ondersteunen!

En mijn naam is Jonneke van den Berg en ik werk als projectmedewerker en trainer, ook voor Harrie.

Waar word jij super-enthousiast van?

Ik word erg blij van vrolijke en enthousiaste collega’s om me heen. En gelukkig heb ik die bij CNV Jongeren ook! Het is hier altijd gezellig op de werkvloer, waardoor het voor mij nauwelijks voelt als werk.

In mijn werk word ik erg enthousiast van creativiteit, interacties en het leren van nieuwe dingen. Maar ook van een rondje wielrennen door de polder, koken, gedichten schrijven of een goede kaasplank word ik heel blij.

Waar zou je (ooit) vrijwilligerswerk voor willen doen? Of doe je dit al?

Ik heb een tijd vrijwilligerswerk gedaan bij Foenix Kringloop en Reintegratie. Dat deed ik, omdat ik op dat moment geen baan had om me op te focussen. En in plaats van thuis zitten wilde ik graag aan de slag.

Ik heb ook een tijdje vrijwilligerswerk gedaan bij een kringloopwinkel in Zeist. Daar was het motto dat ze mensen én spullen een tweede kans geven. Ik vond het heerlijk om heel de dag met elkaar te gaan ‘schatgraven’. Ik heb het daar ook mega naar mijn zin gehad! Maar jammer genoeg ben ik nu verhuisd en is het een beetje te ver weg.

Wat staat er op je bucketlist?

Ik zou ontzettend graag ooit naar Nieuw-Zeeland reizen. Een ontspannende vakantie, met veel wandelingen door de prachtige natuur. Verder heb ik ook nog de wens een keer een ballonvaart te maken. Daar probeer ik mijn vriend op het moment voor over te halen, om dat te gaan doen als we drie jaar samen zijn. Fingers crossed of dat gaat lukken!

Mij lijkt het erg leuk om op avontuur te gaan met de camper naar Scandinavië!