Maak kennis met CNV Jongeren-collega’s Marieke & Bowine

Wie ben je en wat doe je bij CNV Jongeren?

Mijn naam is Marieke van Andel. Ik ben sinds september 2023 Harrie Helpt-trainer bij CNV Jongeren.

Ik ben Bowine Vlak en ben adviseur Project & Strategie bij CNV Jongeren. Ik houd me met name bezig met projectmonitoring en projectontwikkeling.

Wat deed je hiervoor?

Wat ik hiervoor deed, doe ik nog steeds, naast dit werk. Ik ben zelfstandig massagetherapeut (Thaise Yogamassage) en natuurcoach. In mijn trajecten neem ik mensen mee naar buiten én naar binnen, om weer de verbinding te voelen met zichzelf en de wereld om ons heen.

Hiervoor werkte ik als sociaal innovatie consultant bij een adviesbureau dat zich richt op regionale en sectorale arbeidsmarktprojecten.  Bij deze projecten stonden innovatie, mensen en subsidie centraal.

Je eerste indruk van het CNV Jongeren-kantoor?

Het diverse team, waarin iedereen hard (samen)werkt, en de ruimte voor plezier. Dat zie je gelijk aan de grote gezellige tafel in het midden van ons kantoor.

Gezelligheid! Er wordt veel gelachen, maar ook heel hard gewerkt. Voor het kantoor specifiek: veel goodies, beetje rommelig, maar wel heel gezellig en informeel. Ik voelde me meteen welkom.

Random dilemma: onzichtbaar zijn of gedachten lezen?

Laat mij maar gedachten lezen, zodat ik precies weet hoe ik iemand kan uitdagen en/of verwonderen. Maar dan wel graag met een aan- en uitknop. Ik hoef niet continu álles te weten.

Onzichtbaar zijn natuurlijk! Lekker rustig. En het lijkt me fantastisch pennen en stoelen te laten vliegen door de ruimte. Daarnaast vind ik het een mooi idee dat gedachten van iemand zelf zijn en dat iedereen zelf de keuze heeft om ze te delen of niet.

Welk advies geef je aan je 18-jarige zelf?

Meid, je kan zoveel meer dan je denkt! Droom groot! Neem je tijd, maar stop nooit met dromen…

LEEF!

Marieke van Andel & Bowine Vlak