In the spotlight: Ayaan & Edom

Deze week lichten we collega’s Ayaan en Edom voor je uit! Wie zijn ze en wat doen ze bij CNV Jongeren? Je leest het hier.

Wie ben je en wat doe je bij CNV Jongeren?

Mijn naam is Ayaan Salad, ik ben 17 jaar en woon in een leuke stad genaamd Den Bosch. Ik ben marketing, communicatie en journalistiek student in Utrecht en loop stage bij CNV Jongeren. Ik ben er tot de kerstvakantie en houd mij bezig met van alles rondom communicatie, samen met mijn stagebegeleider Marsha Wolfkamp.

Mijn naam is Edom en ik ben 28 jaar oud. Ik woon nu al drie jaar in Utrecht en heb het erg naar mijn zin in deze stad. In september ben ik gestart als projectmedewerker bij CNV Jongeren. Ik houd mij bezig met projecten als Mbo Topacademie, Ambassadeurs van de Zorg en Druk of Geluk. Super leuke projecten, waarbij ik kan werken voor én met jongeren!

Naar welke agenda afspraak na je start heb je het meest uitgekeken?

Naar alle kick-off evenementen die eraan zaten te komen! Voor mijn start bij CNV Jongeren was ik nog nooit bij dat soort events geweest, dus dat vind ik heel cool. Ik kon niet wachten alles mee te maken en dat heb ik nog steeds!

De eerste groepsactiviteit met het team vond ik heel leuk! Ik ben weinig op kantoor i.v.m. mijn projecten en ik vind het daarom altijd leuk om iedereen weer te zien en iedereen beter te leren kennen.

Waar zie je jezelf over vijf jaar?

Ik hoop dat ik over vijf jaar gelukkig ben. Dat ik dan dingen doe waar ik plezier in heb en waarbij ik de jongere versie van mezelf trots heb gemaakt!

Dat is een lastige vraag, waar ik eigenlijk nog geen concreet antwoord op heb. In grote lijnen ergens in een warm land omgeven door de natuur?!  Het lijkt me wel leuk qua werk om mij bezig te blijven houden met maatschappelijke vraagstukken omtrent jongeren!

Ben je meer het type strand of skipiste?

1000% strand. Ik ben niet van de kou en ik ga al helemaal niet vrijwillig naar een koud land. Op het strand kan je lekker liggen, zonnen en lezen. Het liefst heb ik wel echt iets te doen, dus een activiteit, maar tegen een dagje strand zeg ik ook zeker geen nee!

Beide zijn leuke plekken, maar als ik echt moet kiezen, dan ga ik toch voor het strand. Ik heb nog maar twee keer in mijn hele leven geskied. Het was erg leuk om een keer te doen, maar gezien mijn ski-niveau niet iets waar ik perse graag naartoe ga. Op een strand (op een zonnige locatie) ben ik denk ik toch meer in mijn element.