15 dec | ALV & foute kersttruienborrel | 19.00-22.00 uur

Wist je dat… er een foute kersttruiendag is? Op de derde vrijdag van december! Uiteraard overgewaaid van één van onze buren, maar zeker niet minder leuk. En laat die avond daarvoor nou nét de Algemene Ledenvergadering (ALV) met kerstborrel van CNV Jongeren gepland staan. Op donderdag 15 december van 19.00 tot 22.00 uur in Utrecht. Voor ons voldoende reden om die dikke Rudolf trui uit de kast te trekken. Ben jij erbij?

Dit gaan we doen

Op de agenda van de ALV staan o.a. het beleidsplan en de begroting van 2023. Ook kijken we samen terug op het afgelopen jaar en delen we welke toffe nieuwe projecten, activiteiten en campagnes eraan komen. Je kunt tijdens de vergadering al je vragen stellen en leden hebben het recht om te stemmen.

Aansluitend op de ALV beginnen we samen de feestdagen goed met een foute kersttruienborrel! Dus: kies je meest kleurrijke, flikkerende en flitsende feesttrui uit en trek hem vast aan naar de vergadering. Wij zorgen dat de drankjes klaarstaan!

Live of online?

De ALV en foute kersttruienborrel vinden plaats bij CNV Jongeren te Utrecht (Tiberdreef 4). Is het voor jou vanwege persoonlijke omstandigheden niet mogelijk fysiek aanwezig te zijn? Dan kun je ook digitaal aansluiten bij de vergadering.

Meld je aan!

Dit event is geweest en de aanmeldingen zijn gesloten.