Eerste deelnemers WSP Midden-Gelderland bekroond tot ‘HARRIE’

We hebben de eerste HARRIE-certificaten uitgereikt aan deelnemers die zich hebben aangemeld via het Werkgevers Servicepunt (WSP) Midden-Gelderland! De 12 gemotiveerde en enthousiaste cursisten zijn geslaagd en ontvingen uit handen van Bob Bergkamp, directeur WSP Midden-Gelderland, het certificaat. De HARRIE-training leidt werknemers in twee dagen op tot ideale collega die op de werkvloer een collega met een arbeidsbeperking ondersteunt en begeleidt.

Deelnemers

De deelnemers werken bij verschillende bedrijven in de regio: Avabel, Brandweer Gelderland-Midden, Concept en Food Service, De Voorwerkers B.V, Hutten, N&S Quality Consultants B.V., Velocitas Personeelsdiensten B.V. en Veens Kozijnen B.V.

Nieuwe HARRIE-training in Midden-Gelderland

HARRIE staat voor Hulpvaardig, Alert, Realistisch, Rustig, Instruerend en Eerlijk. In twee dagen leert de collega-werknemer zich hierop te ontwikkelen in de begeleiding van mensen met een arbeidsbeperking. De volgende Harrietraining bij WSP Midden-Gelderland start in maart. Geïnteresseerde leidinggevenden kunnen medewerkerkers aanmelden bij het Werkgevers Servicepunt Midden-Gelderland.