Aanmelden eindevent PensioenLab | 11 mei 2023 | CACEIS Amsterdam

Donderdag 11 mei 2023 is het weer tijd voor het jaarlijkse eindevent van PensioenLab! Na maanden verdiepen in de pensioenwereld is het tijd om samen met de deelnemende jongeren dit traject af te ronden. En daar nodigen we jou graag voor uit als betrokkene in de pensioensector of geïnteresseerde in pensioenen – jong of ervaren! Laat je inspireren, leer van de inzichten en adviezen vanuit onze jonge deelnemers aan het PensioenLab en maak kennis met elkaar.

Tijdens dit evenement zal Harmen van Wijnen, Voorzitter Uitvoerend Bestuur bij Pensioenfonds ABP, spreken over het belang van jongeren in besluitvorming, besturen en duurzaam beleggen. Nadat de jonge deelnemers van het PensioenLab hun ideeën en adviezen hebben gepresenteerd, zal een panel met elkaar in gesprek gaan over hoe de pensioensector deze adviezen kan omarmen. Verder ontvangen tijdens het eindevent de deelnemers van de PensioenLab Academie hun diploma. Tot slot zal er uiteraard een borrel zijn waarbij iedereen na afloop van het programma met elkaar verder in gesprek kan gaan.

Praktische informatie

Datum: Donderdag 11 mei 2023

Tijd: 15:30 – 18:00 (met aansluitende borrel) (inloop vanaf 15:30, programma start om 16:00)

Locatie: CACEIS (De Entree 500, 1101 EE, Amsterdam)

De locatie ligt op loopafstand van station Amsterdam Bijlmer ArenA. Ben je niet in de gelegenheid met het openbaar vervoer te komen? Dan is het mogelijk betaald te parkeren bij het naastgelegen Holiday Inn hotel.

Meld je aan

Ben jij erbij op donderdag 11 mei 2023? Meld je vooraf aan via het aanmeldformulier.

PensioenLab is een samenwerking tussen CNV Jongeren, FNV Young & United en VCP Young Professionals. Het eindevent van dit jaar wordt mogelijk gemaakt door CACEIS.