Vacature | Stagiair projecten

Kan jij niet wachten écht onderdeel van een projectorganisatie te zijn? Wil jij leren plannen, werven en organiseren, meedenken over trainingen en bijdragen aan impactvolle events? En wil je tegelijkertijd de invloed van jouw generatie vergroten op de werkvloer en in de politiek? Dan is een projectenstage bij CNV Jongeren echt iets voor jou. CNV Jongeren is altijd op zoek naar talent, dus reageer direct!

Dit ben jij

Je doet een studie (publieke) gezondheidszorg, toegepaste psychologie of een vergelijkbare richting en wil groeien in de functie van projectmedewerker. Het lijkt je tof je met meerdere projecten voor de volle 100% in te zetten voor de belangen van jongeren. Je wil dat ze minder werkstress ervaren, hun talenten (blijven!) ontdekken, gezonde financiële keuzes maken én gelijke kansen krijgen. Op de arbeidsmarkt en in het onderwijs. En met de praktische vaardigheden die jij gaat ontwikkelen draag je hieraan bij. Je kent de doelgroep als geen ander, hebt kennis over communicatie- en presentatietechnieken, bent leergierig en enthousiast, kunt zelfstandig én in teamverband werken en beheerst de Nederlandse taal uitstekend. En je durft initiatief te nemen, fouten te maken en je eigen creatieve ideeën te delen. Jij bent onmisbaar voor CNV Jongeren! 

Dit ga je doen

Als stagiair ben je écht onderdeel van de projectorganisatie. Mogelijke projecten waar je aan werkt zijn Ambassadeurs van de Zorg en Mbo Topacademie. Deze kans wil je pakken en dit ga je onder andere doen:

 • Je gaat mee naar projectuitvoeringen om feedback te geven, denk bijvoorbeeld aan trainingen, hackathons of voorlichtingen;
 • Je denkt mee over ontwikkelmogelijkheden voor projecten en projectuitvoeringen;
 • Je werft deelnemers voor projecten;
 • Je belt, plant en begeleidt deelnemers tijdens een project;
 • Je voert evaluaties en korte onderzoeken uit;
 • Je organiseert en coördineert evenementen en activiteiten.

Wie wij zijn

CNV Jongeren is een onafhankelijke vakbond voor jonge werknemers in Nederland. We zijn er voor de bijbaners, stagiairs, vakantiewerkers, studenten, net-afgestudeerden, starters en young-professionals. Voor alle jonge mensen die hun best willen doen om zich optimaal te ontwikkelen en hun beste bijdrage willen leveren aan onze maatschappij. En samen creëren we verandering op vier thema’s: werk(geluk), leren, inclusiviteit en geldzaken. Check deze video over ons.

Dit krijg je

 • Een leuke stageplek van 9 tot 5, met toffe events in de avonduren waar je soms ook bij aanwezig bent.
 • Een jong, dynamisch en informeel team, dat altijd klaarstaat om je te helpen.
 • Professionele stagebegeleiding met voldoende ruimte voor vragen, evaluatiemomenten en eigen inbreng.
 • Veel ruimte om te leren, groeien en talenten te ontwikkelen. (Volg bijvoorbeeld onze Harrie Helpt-training!)
 • Een prettige werkplek direct naast treinstation Utrecht Overvecht.
 • Een welverdiende stagevergoeding.

Interesse?

Heb jij interesse in een stage bij CNV Jongeren? En denk jij dat er een match is? Stuur dan je motivatie en cv naar projectleider Tamara te Winkel via t.tewinkel@cnvjongeren.nl. Dat mag als tekst, video of in een andere vorm die je prettig vindt. Mail ons ook gerust bij vragen/opmerkingen/twijfels. We staan open voor jouw voorkeuren en suggesties voor deze stageplaats!

CNV Jongeren (h)erkent het belang van een diverse en inclusieve werkvloer; waar je geboren bent, hoe je je identificeert en van wie je houdt maakt ons niet uit. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil wil maken voor jongeren.