Vacature projecten-stagiair CNV Jongeren

Kan jij niet wachten écht onderdeel van een projectorganisatie te zijn? Wil jij leren plannen, werven en organiseren, meedenken over trainingen en bijdragen aan impactvolle events? En wil je tegelijkertijd de invloed van jouw generatie vergroten op de werkvloer en in de politiek? Dan ben jij de projecten-stagiair die CNV Jongeren zoekt!

Dit ben jij

Je doet een studie (mbo/hbo/wo) in de richting van (publieke) gezondheidszorg, (toegepaste) psychologie of training/coaching en bent beschikbaar voor 24+ uur per week. Een andere studie is ook zeker mogelijk! Het lijkt je tof je met meerdere projecten voor de volle 100% in te zetten voor de belangen van jongeren op werk. Je wil dat ze minder werkstress ervaren, hun talenten (blijven!) ontwikkelen, gezonde financiële keuzes maken én gelijke kansen krijgen. Op de arbeidsmarkt en in het onderwijs. En met de praktische vaardigheden die jij gaat ontwikkelen draag je hieraan bij. Je bent leergierig, enthousiast en je kunt zelfstandig én in teamverband werken. En je durft initiatief te nemen, fouten te maken en je eigen creatieve ideeën te delen. Jij bent onmisbaar voor CNV Jongeren!

Dit ga je doen

Als stagiair ben je écht onderdeel van de projectorganisatie. Mogelijke projecten waar je aan werkt zijn Stagediscriminatie DOORBREKERS en Mbo Topacademie – over stagebegeleiding bij discriminatie en over talentonwikkeling op het mbo. Is dit iets voor jou? Pak je kans! Dit is wat je onder andere bij ons doet:

 • Je gaat mee naar projectuitvoeringen, denk bijvoorbeeld aan trainingen of voorlichtingen op scholen;
 • Je denkt mee over de ontwikkelmogelijkheden voor projecten en projectuitvoeringen;
 • Je werkt mee aan lesmethoden of lespakketten;
 • Je werft jongeren en/of organisaties om mee te doen aan projecten;
 • Je voert evaluaties en korte onderzoeken uit;
 • Je organiseert en coördineert evenementen en activiteiten.

Heb jij of heeft jouw opleiding specifieke wensen? We denken graag met je mee!

Wie wij zijn

CNV Jongeren is een vakbond voor jonge werknemers in Nederland. We zijn er voor de bijbaners, stagiairs, vakantiewerkers, studenten, net-afgestudeerden, starters en young-professionals. Voor alle jonge mensen die hun best willen doen om zich optimaal te ontwikkelen en hun beste bijdrage willen leveren aan onze maatschappij. En samen creëren we verandering op vier thema’s: werk(geluk), leren, inclusiviteit en geldzaken. Check deze video over ons.

Dit krijg je

 • Een leuke stageplek van 9 tot 5, met toffe events in de avonduren waar je soms ook bij aanwezig bent;
 • Een jong, dynamisch en informeel team, dat altijd klaarstaat om je te helpen
 • Professionele stagebegeleiding met voldoende ruimte voor vragen, evaluatiemomenten en eigen inbreng
 • Veel ruimte om te leren, groeien en talenten te ontwikkelen (volg bijvoorbeeld onze Harrie Helpt-training!);
 • Een prettige werkplek direct naast treinstation Utrecht Overvecht;
 • Een welverdiende stagevergoeding.

Interesse?

Heb jij interesse in een stage bij CNV Jongeren? En denk jij dat er een match is? Stuur dan uiterlijk 11 juni 2023 je motivatie en cv naar projectleider Tamara te Winkel via t.tewinkel@cnvjongeren.nl. Dat mag als tekst, video of in een andere vorm die je prettig vindt. Mail ons ook gerust bij vragen/opmerkingen/twijfels. We staan open voor jouw voorkeuren en suggesties voor deze stageplaats! De kennismakingsgesprekken plannen we samen in, bij voorkeur in de week van 19 juni.

CNV Jongeren (h)erkent het belang van een diverse en inclusieve werkvloer; waar je geboren bent, hoe je je identificeert en van wie je houdt maakt ons niet uit. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil wil maken voor jongeren.