Vacature projecten-stagiair CNV Jongeren (24-32 uur)

Wil jij impact maken voor jongeren die werken? bijdragen aan maatschappelijke projecten over jongeren, geld en de vakbond? En tegelijkertijd leren plannen en organiseren, meedenken over trainingen en bijdragen aan inspirerende events? Dan ben jij de projecten-stagiair die cnv zoekt! Je kan starten vanaf eind augustus, of later in overleg.

Dit ben jij

Je doet een hbo-studie in de richting van (publieke) gezondheidszorg, (toegepaste) psychologie of een studie op training/coaching en bent beschikbaar voor 24-32 uur per week. Het lijkt je tof om je voor de volle 100% in te zetten voor meerdere projecten die gericht zijn op de belangen van jongeren op werk. Je wil dat ze gezonde financiële keuzes maken, gelijke kansen krijgen én een sterke jonge stem hebben in organisaties. Met de vaardigheden die jij gaat ontwikkelen tijdens je stage draag je hieraan bij! Je bent leergierig, enthousiast en je kunt zelfstandig én in teamverband werken. En je durft initiatief te nemen, fouten te maken en je eigen creatieve ideeën te delen. Zo maak jij jezelf onmisbaar voor het team!

Dit ga je doen

Als stagiair ben je écht onderdeel van de jongerenprojectorganisatie van CNV. Je wordt begeleid door een projectleider die werkt aan projecten over jongeren en geldzaken en projecten over de vakbond. Over de exacte invulling van je stage gaan we graag in gesprek; er zijn heel veel mogelijkheden en we zijn vooral benieuwd naar wat jij wil leren (en wat de vereisten van je opleiding zijn)!

Dit is wat je onder andere kan gaan doen:

 • Je gaat mee naar projectuitvoeringen, denk bijvoorbeeld aan trainingen of werksessies van project De Nieuwe Bond, waarbij we leden tot 30 jaar klaarstomen voor de vakbondswereld;
 • Je denkt mee over de ontwikkelmogelijkheden voor projecten en projectuitvoeringen, zoals bij project PensioenLab, waarbij we op zoek zijn naar hoe we werksessies over pensioenen toegankelijker kunnen maken voor studenten uit álle studierichtingen;
 • Je werkt mee aan lesmethoden of lespakketten, waarbij jouw frisse blik als student héél waardevol is;
 • Je voert evaluaties en korte onderzoeken uit, bijvoorbeeld over jongeren en geld(zorgen) of over waarom jongeren zich wel of niet actief inzetten bij vakbonden of andere maatschappelijke organisaties;
 • Je mede-organiseert en ondersteunt in de coördinatie van evenementen en activiteiten, want bijna ieder project heeft een tof start- of eindevent!

Dit zijn wij

CNV Jongeren is een vakbond voor jonge werknemers in Nederland, en onderdeel van CNV. We zijn er voor de bijbaners, stagiairs, vakantiewerkers, studenten, net-afgestudeerden, starters en young-professionals. Voor alle jonge mensen die hun best willen doen om zich optimaal te ontwikkelen en hun beste bijdrage willen leveren aan onze maatschappij. En samen creëren we verandering op vier thema’s: werk(geluk), leren, inclusiviteit en geldzaken. Check deze video over ons.

Dit krijg je

 • Een leuke stageplek van 9 tot 5, met toffe events in de avonduren waar je soms ook bij aanwezig bent;
 • Een jong, dynamisch en informeel team, dat altijd klaarstaat om je te helpen;
 • Professionele stagebegeleiding met voldoende ruimte voor vragen, evaluatiemomenten en eigen inbreng;
 • Veel ruimte om te leren, groeien en talenten te ontwikkelen (volg bijvoorbeeld onze Harrie Helpt-training!);
 • Een prettige werkplek direct naast treinstation Utrecht Overvecht;
 • Een welverdiende stagevergoeding.

Interesse?

Heb jij interesse in een stage bij CNV Jongeren? En denk jij dat er een match is? Stuur dan uiterlijk woensdag 12 juni 2024 je motivatie en cv naar projectleider Wieke Smit via w.smit@cnv.nl. Dat mag als tekst, video of in een andere vorm die je prettig vindt. Mail ons ook gerust bij vragen/opmerkingen/twijfels. We staan open voor jouw voorkeuren en suggesties voor deze stageplaats! De kennismakingsgesprekken plannen we samen in, bij voorkeur in de week van 17 juni.

CNV Jongeren (h)erkent het belang van een diverse en inclusieve werkvloer; waar je geboren bent, hoe je je identificeert en van wie je houdt maakt ons niet uit. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil wil maken voor jongeren.