Vacature Harrie Helpt-trainer (32-36 uur)

Is participatie op de arbeidsmarkt prioriteit nummer één voor jou? Wil jij met je praktische vaardigheden en trainings-skills impact maken, taboes doorbreken en gelijke kansen creëren voor mensen met een arbeidsbeperking? Dan ben jij de trainer die CNV Jongeren zoekt! Vanwege uitbreiding van het team is er ruimte voor twee trainers!

Dit ben jij

Je hebt kennis van het sociale domein en houdt van een uitdaging. Je krijgt energie van het geven van trainingen. Je vindt het leuk om kennis te maken met veel verschillende organisaties, en deelnemers te trainen in hoe ze hun collega’s met een extra ondersteuningsbehoefte het beste kunnen begeleiden op de werkvloer. Jij houdt van afwisseling in je werk en hierdoor is reizen door het hele land ook geen enkel probleem voor jou. Je staat zelfverzekerd voor verschillende groepen en je deelt in de training graag praktische voorbeelden uit je eigen ervaring in samenwerken met collega’s met een ondersteuningsbehoefte. Enthousiasme en bevlogenheid voor dit thema spat van je af!

Dit zijn jouw kenmerken:

 • Je hebt ervaring/affiniteit met het werken met collega’s met een beperking (relevante stages/bijbaantjes tellen ook!);
 • Je beschikt over aantoonbare trainersvaardigheden;
 • Je hebt kennis van de Participatiewet, wet banenafspraak en het doelgroepregister, of je wilt je daar snel verder in verdiepen;
 • Je bent leergierig en gemotiveerd om met dit onderwerp aan de slag te gaan;
 • Je vindt het tof in een jong en bevlogen team te werken.

Dit ga je doen

Als trainer geef je voornamelijk trainingen over inclusiviteit. Check deze video’s over Realisten – jongeren met een arbeidsbeperking – en de Harrie Helpt-training om een beter beeld te krijgen van jouw projecten. Dit zijn je taken:

 • Je geeft meerdere dagen per week de Harrie Helpt-training. Met de training leiden we werknemers op tot de ideale collega van mensen met een ondersteuningsbehoefte. Harrie is namelijk: Hulpvaardig, Alert, Realistisch, Rustig, Instruerend en Eerlijk.
 • Je draagt bij aan de back-office voor de trainingen.
 • Je houdt contact met opdrachtgevers over afstemming van de inhoud van de training;
 • Je bent mede verantwoordelijk voor het onderhouden van het Harrie-netwerk.

Wie wij zijn

CNV Jongeren is een onafhankelijke vakbond voor jonge werknemers in Nederland. We zijn er voor de bijbaners, stagiairs, vakantiewerkers, studenten, net-afgestudeerden, starters en young-professionals. Voor alle jonge mensen die hun best willen doen om zich optimaal te ontwikkelen en hun beste bijdrage willen leveren aan onze maatschappij. En samen creëren we verandering op vier thema’s: werk(geluk), leren, inclusiviteit en geldzaken. Check deze video over ons.

Dit krijg je van ons

 • Een goede introductie bij team Harrie en kennismaking met de inhoud van de training.
 • Een uitdagende functie voor bepaalde tijd met proeftijd van een maand;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een salaris in schaal 8 van cao Sociaal Werk (afhankelijk van aantoonbare relevante kennis en werkervaring is inschaling in schaal 9 ook mogelijk);
 • Een jong, ambitieus en informeel team met 18 enthousiaste collega’s;
 • Een stimulerende werkomgeving, waarin ruimte is voor jouw ontwikkeling en je écht het verschil kan maken voor jonge mensen op de arbeidsmarkt;
 • Een prettige werkplek direct naast treinstation Utrecht Overvecht.

Kennismaken?

Heb je vragen over de Harrie Helpt-training of de inhoud van de functie? Trainer Daphne van der Mispel beantwoordt graag eventuele vragen of twijfels. Je kan haar bereiken via 06 – 28 86 65 73 of d.vandermispel@cnvjongeren.nl (als ze een training geeft kan ze niet meteen opnemen, maar ze belt je daarna zo snel mogelijk terug).

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Stuur dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk vóór maandag 22 mei 2023 op jouw manier een motivatie en cv naar secretarieel medewerker Heleen de Haan via h.dehaan@cnvjongeren.nl. De eerste ronde gesprekken staat gepland op woensdag 24 mei of vrijdag 26 mei en de tweede ronde gesprekken op donderdag 1 juni.

CNV Jongeren (h)erkent het belang van een diverse en inclusieve werkvloer; waar je geboren bent, hoe je je identificeert en van wie je houdt maakt ons niet uit. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil wil maken voor jongeren.