Meld je aan voor het startcongres CNV | 14 juni, NBC Nieuwegein

Op 14 juni 2024 is 130 jaar geleden de eerste CNV-bond ontstaan. Sinds 1 april zijn CNV Connectief, CNV Jongeren, CNV Vakcentrale en CNV Vakmensen samengegaan tot één nieuwe, sterke CNV-bond. Voor het eerst in 100 jaar vormen wij één organisatie. Alle reden om 130 jaar na de oprichting van de eerste CNV-bond een congres te organiseren voor leden en relaties. Ben jij erbij?

Het programma

Je bent op 14 juni welkom in het NBC Congrescentrum (Blokhoeve 1, Nieuwegein). Om 12.00 uur is er een inlooplunch en om 13.30 uur start het congres. Rond 17.00 uur sluiten we af met een borrel. Bekijk hieronder de rest van het programma.

Sprekers

We hebben een gevarieerd programma gemaakt met interessante sprekers als Jan Peter Balkenende en Karien van Gennip. De presentatie van de middag wordt verzorgd door televisiepresentatrice Leonie ter Braak. Het debat over ons nieuwe visieprogramma wordt gevoerd door Raymond Puts, Anneke Westerlaken en de bestuursleden van het CNV. Ook oud-voorzitters van het CNV zijn aanwezig.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het programma en de sprekers? Ga dan naar cnv.nl/startcongres. Daar vind je de laatste updates over het congres.

Direct aanmelden? Dat kan ook, via deze aanmeldlink of de button hieronder.